Echipa

Cuvântul acţionarului

Viaţa noastră este aidoma unui vin bun: se naşte din dragoste şi trebuie să-i arătăm pasiune, consideraţie şi respect pe măsură ce traversăm maturitatea îndreptându-ne spre senectute, pentru a atinge nivelul maxim al potenţialului, sau pentru a vedea în final cum promisiunile devin certitudini şi cum un vin devine VINUL. Sunt bucuroasă să asist la acest miracol în fiecare an! TRADIŢIA nu mai este doar o tradiţie, este o PROMISIUNE făcută de noi VIITORULUI!

Luchi Georgescu
Preşedinte C.A. VINCON ROMANIA

Niciunul dintre produsele noastre nu ar fi putut fi obţinut fără eforturile comune ale unei echipe ce numără 600 de angajaţi, fiecare dintre ei contribuind nu doar cu muncă ci şi cu pasiune la naşterea produselor cu care ne mândrim.

VINCON ROMANIA este o companie şcoală, un loc în care cunoştinţele validate prin practică îndelungată a celor pe care cu drag şi cu respect îi numim „experţi” a fost şi continuă să fie transmisă noilor generaţii, ceea ce ne asigură echilibrul dintre noile tehnologii şi practicile tradiţionale, ne conferă posibilitatea de a inova având că referinţă o practică îndelungată.

Oamenii care formeaza VINCON ROMANIA au reuşit să transmită în fiecare picătură de vin sau de vinars chintesenţa pasiunii şi a profesionalismului, oferind o permanentă provocare şi încantare, un semn de respect pentru OM, NATURĂ şi MUNCĂ.