Crama Paradis

Crama PARADIS este unica cramă de învechire a distilatelor de vin de acesta dimensiune din întreaga Europă Centrală şi de Est. Aici este locul în care puteţi simţi cum parte din distilate, pe timpul învechirii şi maturării acestora ne oferă prin evaporare „partea ingerilor”, păstrând în butoaiele de stejar chintesenţa sau „inimă distilatelor”. După „arderea” vinurilor pe timpul procesului de dublă distilare la foc direct, alambicurile ne lasă să simţim forţa şi spiritul ce se ascund în fiecare picătură de distilat de vin...

Timpul

Peste 4000 de butoaie de stejar adăpostesc cele mai bune distilate de vin pe durata procesului de maturare şi învechire, trecând astfel testul timpului şi oferindu-ne posibilitatea de a ne bucura de o rezervă de distilate de peste un milion de litri, distilate a căror calitate ne-a aşezat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la competiţiile din întreagă lume. Timpul ce a trecut peste aceste distilate, a păstrat aroma minerală şi notele florale specifice soiurilor din care au fost obţinute, dar a adăugat notele inegalabile de cafea, ciocolată şi tabac, conferindu-le savoare, eleganţă şi forţa de a afirma: ne-am născut în urmă cu zeci de ani, dar vom fi aici şi peste sute de ani. Profitaţi de acesta experienţă a simţurilor!

Vinarsurile

Din Crama Paradis, una dintre cele mai mari crame de acest gen din Europa, s-au nascut 5 vinarsuri pentru care competiţia nu are ce să le opună, nici azi, nici mâine…sunt produse unicat ce vă aşteaptă să vă delectaţi: MIORIŢA X.O. 12 ani , MIORIŢA X.O. 18 ani , MIORIŢA X.O. 25 ani , MIORIŢA X.O. 30 ani , JAD X.O. 28 ani .