Medalii

Vinurile au devenit parte din viaţă noastră încă din TRECUT şi din cele mai vechi timpuri şi până astăzi, românii au reuşit nu doar să păstreze spiritul acestei naţii prin intermediul vinurilor şi vinarsurilor pe care le produc ci au reuşit să transforme darurile divinităţii oferite în fiecare recoltă într-o comoară pentru noi toţi. Tocmai de aceea, specialiştii din întreaga lume, au premiat în egală măsură aceste produse cât şi oamenii care au contribuit la obţinerea lor. Produsele VINCON au adunat în ultimii zece ani, peste 350 de medalii de aur, din care le amintim pe cele obţinute în cele mai recente concursuri de la VINITALY VERONA, CONCOURS MONDIAL DU BRUXELLES, INTERNATIONAL WINE CONTEST BUCHAREST, şi lista continuă;

Vinurile şi vinarsurile de excepţie sunt făcute de oameni de excepţie care au dăruit acestora PASIUNE, care şi-au pus viaţa în mâinile divinităţii şi sufletul în fiecare picătură de produs, pentru a putea noi toţi să ne mândrim rostind cuvintele VIN şi VINARS. Un exemplu pentru astfel de persoane este însăşi Directorul General al VINCON, cel căruia în 2007 i s-a decernat titlul de - €œDegustatorul anului”, iar în 2012 la Concursul Mondial de Vinuri de la Bruxelles i s-a decernat - €œMarea Medalie de Aura€œ şi Trofeul pentru unul dintre primii cinci degustători ai lumii. O echipă de oameni talentaţi şi curajoşi, de oameni cu UN CARACTER APARTE, au contribuit la naşterea şi creşterea acestui portofoliu de produse şi la notorietatea companiei pe care toţi o numim cu respect, VINCON ROMÂNIA.

Dacă VINURILE DIN TRECUT pot fi văzute la ele acasă în VINOTECĂ BECIUL DOMNESC, şi vinarsurile noastre au putut deschide uşa către lume după învechirea şi măturarea prealabilă în CRAMA PARADIS, întreaga noastră echipă priveşte cu încredere pe uşă deschisă spre viitor pentru a oferi consumatorilor din întrega lume ceea ce noi numim VINURILE şi VINARSURILE VIITORULUI.. Fiţi curajoşi, păşiţi în această lume alături de noi, degustaţi un strop din produsele noastre şi veţi regăsi onestitatea şi puritatea sufletelor noastre capturate în fiecare sticlă de vin şi de vinars!

Vinuri

 1. 76
  medalii aur

 2. 43
  medalii argint

 3. 11
  medalii bronz

 4. 5
  diplome

AmbrosioVezi distinctii +
Beciul DomnescVezi distinctii +
VinotecaVezi distinctii +
Vita RomaneascaVezi distinctii +
Comoara PivniteiVezi distinctii +
Vin de masaVezi distinctii +
OenotecaVezi distinctii +
ClassicaVezi distinctii +
VampireVezi distinctii +
Proles PonticaVezi distinctii +
Casa Vrancea 1949Vezi distinctii +
Domeniile VinconVezi distinctii +
Beciul Domnesc - Special ReserveVezi distinctii +
7 PacateVezi distinctii +
Beciul Domnesc Vezi distinctii +
Romanian Country WineVezi distinctii +
AlteleVezi distinctii +
LevantVezi distinctii +
EgregioVezi distinctii +

Vinarsuri

 1. 28
  medalii aur

 2. 10
  medalii argint

 3. 0
  medalii bronz

 4. 0
  diplome

MiorițaVezi distinctii +
JadVezi distinctii +

Bauturi Spirtoase

 1. 4
  medalii aur

 2. 0
  medalii argint

 3. 0
  medalii bronz

 4. 0
  diplome

TriumpfVezi distinctii +
Lichior de Visine ClassicoVezi distinctii +
Lichior de Cirese negre ClassicoVezi distinctii +
Brandy ClassicoVezi distinctii +