Oţet din vin Alb

Descriere

Oţetul din vin se obţine fără adăugarea de coloranţi (culoarea se obţine pe durata fermentaţiei acetice şi a maturării) fără adăugare de conservanţi, acidul acetic rezultat al fermentaţiei acetice fiind în sine.

Oţetul pe durata maturării în căzi de stejar, îşi extrage culoarea şi se obţine în egală măsură gustul specific al produsului Se observă că metoda clasică de fermentaţie acetică este un proces lung, laborios şi extrem de costisitor. Iată care sunt elementele de diferenţiere în opinia noastră:

Există Oţet şi înlocuitori de oţet, produsul nostru este OŢET.

Oţetul poate fi produs din mai multe materii prime de origine agricolă: vin, fructe(mere), vin şi fructe, alcool etilic, etc. Produsul Vincon este obţinut din VIN OŢET DIN VIN, pentru acest produs, vinul este singura materie primă utilizată.

Oţetul din Vin, are practic aceeaşi vechime cu vinul, în sensul că acest produs este cunoscut de peste 5000 de ani; Bazele tehnologiei ştiinţifice de fabricare a oţetului au fost puse de către Pasteur; Acesta cunoştea bine proprietăţile oţetului, chiar şi asupra sănătăţii. În prezent oţeutl este folosit în egală măsură că ingredient alimentar dar şi pentru proprietăţile sale de antiseptic, antifungic, degresant a proprietăţi utile pentru igiena locuinţelor şi a aparaturii casnice.

Există oţet de FERMENTAŢIE şi oţet obţinut prin diluarea acidului acetic, Vincon produce OŢET DE FERMENTAŢIE - variantă tehnologică cea mai laborioasă şi costisitoare;

Din cele trei tehnologii de obţinere pentru oţetul de fermentaţie, VINCON aplică un procedeu în care a realizat în urmă cu peste 20 de ani, îmbinarea tehnologiei de oxidare în prezenţa talasului de stejar ca suport pentru un timp îndelungat. Nu în ultimul rând, acesta tehnologie este un garant al unei calităţi constante.

Oţet din vin Alb